We zeilen vanuit Lelystadhaven dagtrips en bedrijfsuitjes naar de unieke Markerwadden, maar ook naar de diverse mooie oude zuiderzeeplaatsen zoals bijvoorbeeld Hoorn en Volendam.

Image
Image
Image
Image

Een bezoek aan de Markerwadden is een echte aanrader. Een uniek, nieuw natuurgebied in Nederland. Wij zeilen met u in ongeveer 1,5 uur naar de Markerwadden, daar gaat u van boord om de Markerwadden te ontdekken. U kunt de lunch gebruiken aan boord of wij verzorgen een lunchpakket voor u. In de middag stapt u weer aan boord en zeilen we weer terug naar Lelystadhaven.

Image
Image
Image
Image

Daarnaast verzorgen wij bedrijfsuitjes, sportief zeilen in combinatie met bijvoorbeeld een lunch in één van de mooie zuiderzeeplaatsen. Actief meezeilen of zelf zeilen, elkaar op een andere manier ervaren, alle gelegenheid om in een andere omgeving te netwerken.

Image
Image
Image

Ons motto is ‘alles is bespreekbaar en veel is mogelijk’.

 Een onvergetelijke dag en de mogelijkheid om deze volledig in stijl af te sluiten met bijvoorbeeld met een heerlijk diner in Club Portside, een uniek en gezellig restaurant in de haven van Lelystadhaven.